SPORTIEVE ACTIVITEITEN


Motorrijden


In het oosten van Frankrijk liggen de Vogezen, een middelgebergete waar het niet alleen goed vertoeven is maar ook om de streek met de motor te verkennen. De natuur is er ronduit prachtig en er zijn meer dan genoeg voorzieningen voor motorrijders

Download Motorroutes gpx-file voor GPS

Fietsen


Fietstochten zijn erg in trek in het gebied van de Vogezen. Zowel de recreatieve als de sportieve fietstoerist kan genieten van de prachtige routes die de fietser meeneemt langs toppen en heuvels, adembenemende landschappen en groene bossen. In het westen kan vooral de recreatieve fietsliefhebber genieten van een rustige fietstocht.

Mountainbiken


Op slechts 400 kilometer van Brussel en 600 kilometer van Utrecht fietst u in de Vogezen door de ongerepte natuur. Het gevarieerde landschap, de steeds wisselende uitzichten en ruim 1500 kilometer aan routes maken de Vogezen tot de ideale mountainbike-bestemming in Frankrijk.

Skiinfo


Skiën dichtbij huis? Dat kan in de Vogezen. U kunt zich verheugen op 171 kilometer piste: De skigebieden worden door 143 skiliften ontsloten. In dit middelgebergte dat tussen Nancy en Basel ligt, vind je een aantal leuke skigebieden. Als de sneeuwcondities goed zijn, dan veranderen de Vogezen in een sprookjesachtig winterlandschap

Wandelen


De Vogezen in het noordoosten van Frankrijk zijn het ideale wandelgebied voor zowel een korte wandeling als meerdaagse wandeltrektochten.
De ongerepte natuur, uitgestrekte bossen en de vele bronnen, beekjes en meren zorgen voor een steeds wissend panorama tijdens uw wandeltocht.

Paragliden


In de Vogezen zijn een aantal mooie plekken om te vliegen. Dit geldt vooral voor het oostelijke deel van het massief, op de grens tussen de departementen Vogezen en Elzas.
Interessante vliegstekken in de Vogezen.
Paraglide spots in de Vogezen
Meer info op Cumulus Parapente

Enduro

Adres


12 Chemin des Vergers

88100 Saint-Dié-des-Vosges

France

Openingsuren


Wij zijn 24/7 open

Copyright © 2022 Serendipity For All. Alle Rechten Voorbehouden