ACTIVITIESStacks Image 3691

SPORTIEVE ACTIVITEITEN


Er zijn enorm veel sportieve mogelijkheden in de Vogezen.
Het glooiende landschap in het westen tot de bergen in het oosten, ze lenen zich allemaal om op een gezonde manier actief te zijn in een fantastische natuurlijke omgeving. Iedereen van "rust zoeker" tot "adrenaline junkie" komt in de Vogezen aan zijn trekken er is ruimte te over

Stacks Image 3237

OUTDOOR ACTIVITEITEN


Het Vogezenmassief, in het hart van een uitzonderlijk natuurlijk erfgoed, is een niet te missen bestemming in het landschap van Oost-Frankrijk. Prachtige vergezichten, sportieve tochten en een idyllische omlijsting van meren en weiden. Het heerlijke eten en de levendige omgeving maken dit middelgebergte tot een van Frankrijks meest verkwikkende bestemmingen.

Stacks Image 3239

KERSTMARKTEN


7 kerstmarkten in de Elzas die je niet mag missen
Je hebt een beker glühwein in de ene hand, een ‘bredele’ of een ‘manele’ in de andere, je snuift de geur van koekkruiden op en je knippert met je ogen naar alle feestverlichting, een bezoek aan de kerstmarkten in de Elzas is een genot voor de zintuigen en dompelt je onder in de sfeer van de feestdagen. Deze kerstmarkten vind je allemaal binnen een straal van 60 kilometer rond onze Bed & Breakfast


Stacks Image 3256

RESTAURANTS & BARS


De Vogezen, een Departement én gebergte in het noordoosten van Frankrijk, is een fantastische regio om er even lekker tussen uit te zijn. Laat je verwennen met gastronomische diners. De Fransen eten twee keer per dag warm eten; zowel tijdens de lunch als bij het diner wordt er uitgebreid getafeld.

Stacks Image 3258

MEER INFO


De Vogezen, het glooiende cultuurlandschap in het westen, de bergtoppen in het oosten met hun alpine flora en fauna, de wijncultuur op de hellingen van de Elzas en het 1000 meren gebied in het zuiden.
De afwisseling van oud cultuurlandschap met uitgestrekte bossen, oorspronkelijke natuur, ontelbare meertjes, beken en rivieren maken de Vogezen tot de ideale vakantiebestemming.
SAINT-DIÉ-DES-VOSGES WEER

Adres


12 Chemin des Vergers

88100 Saint-Dié-des-Vosges

France

Openingsuren


Wij zijn 24/7 open

Copyright © 2022 Serendipity For All. Alle Rechten Voorbehouden