ABOUT US

Tot rust komen, ontspannen en even aan helemaal niks te hoeven denken. Onze Bed & Breakfast en appartementen, gelegen in de Vogezen-regio van het Franse platteland, biedt een prettig en rustgevend verblijf voor gezelschappen van één tot dertien personen.

Met de ontspannende omgeving van het Franse natuurgebied om u heen, komt u bij ons helemaal tot rust. Even weg van de dagelijkse hectiek, biedt het omringende landschap de natuur waarmee u tot uzelf kunt komen.
Al onze kamers beschikken over een eigen douche, toilet en uitzicht op onze prachtige omgeving. Iedere ochtend en avond koken we eten voor jullie waarbij er ook een ruime keuze is aan veganistische gerechten.
's Avonds kunt u op ons terras of in onze tuin genieten van de heerlijke stilte om daarna tevreden de dag af te sluiten in onze comfortabele bedden.

In alle seizoenen zijn de Vogezen een prima bestemming. Binnen een paar uurtjes rijden tolweg vrij vanaf Maastricht, bevindt u zich in de bergachtige streek, grenzend aan de Elzas. Het gebied kent fraaie berg- en stuwmeren, uitgestrekte vlaktes en bosrijke omgeving.
In de natuur zijn er verschillende activiteiten mogelijk zoals wandelen, motorrijden, fietsen, water- en wintersporten. Maar uitkijkend op de omringende bergketens en de kleuren van het seizoen, vindt u vanuit onze tuin alle rust en ontspanning die u zoekt.


"Serendipity For All" wordt gerund door een liefdevol stel die de drukte zijn ontvlucht en uiteindelijk hier zijn neergestreken. "Met een voorliefde voor de natuur, schone lucht en een stukje genegenheid hebben wij in de regio gevonden waar wij naar op zoek waren. Wij hopen onze gasten dezelfde rust en ontspanning te laten ervaren."
Heeft u vragen? Wij beantwoorden deze graag.

Hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier

Hopelijk tot binnenkort!

Hartelijke groetjes,

Jessica & Mario
Serendipity For All

Adres


12 Chemin des Vergers

88100 Saint-Dié-des-Vosges

France

Openingsuren


Wij zijn 24/7 open

Copyright © 2022 Serendipity For All. Alle Rechten Voorbehouden